Wie kan jullie beter vertellen over mij als persoon en professional dan de mensen die mij het beste kennen of ik het JA-woord heb mogen vragen?

 

Lees snel verder!

Elsbeth

Ik ken Noortje al ruim 20 jaar en ik heb haar leren kennen als een “sucker for love”.

 

Ontzettend romantisch en houdt van “mooi”. Noortje is ultiem gelukkig als alles klopt. Tot in detail. Dat zie je in hoe het bij haar thuis is. De inrichting van haar huis en de sfeer die ze hiermee creëert. Alles is een beleving. De zorg en aandacht die ze besteed aan bijvoorbeeld het uitzoeken van een bos bloemen of het juiste muzieklijstje.

 

Daarnaast is Noortje iemand die voelt en begrijpt “to the next level”. Ze ademt liefde. Met Noortje heb ik de mooiste gesprekken over het leven en dat voelt heel rijk. Daarbij komen we altijd weer tot de conclusie dat er al zoveel is. Geluk zit ’m vooral ook in het kleine.

 

Met Noortje als professional krijg je iemand die het huwelijk meer dan serieus neemt en daar een van de belangrijkste momenten van je leven van weet te maken. En dat is het immers ook. Iemand die gevoel kan vertalen naar woorden – en dat “spot on”. Daarnaast maakt haar oog voor detail dat alles meer dan klopt.

It’s gonna be magic!

Liefs,

Elsbeth

Meer liefste woorden
JA ik wil!

Wat leuk dat jullie meer informatie willen!

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op.

* Bij het verzenden van deze gegevens gegevens geven jullie toestemming voor 
het gebruik hiervan en gaan jullie akkoord met de Privacyverklaring