Liefste Woorden

Wie kan jullie beter vertellen over mij als persoon en professional dan de mensen die mij het beste kennen of ik het JA-woord heb mogen vragen?

 

Lees snel verder!

Mariëlle & Stanley

Kijk eens hoe liefdevol wij naar je kijken Noortje?

Zonder Noortje was onze trouwdag niet compleet. Ze heeft echt overal aan gedacht..

Noortje duikt helemaal in je leven en zit niet stil. Ineens valt er een doosje chocolade op de deurmat. En de vragenlijsten zijn niet zomaar vragenlijsten. Er is ontzettend over nagedacht en ze zijn onwijs liefdevol.

Een spelletje die we mochten ontvangen heeft leuke gespreken opgeleverd tussen mij en mijn man.


Noortje, vanaf ons eerste gesprek voelde het al alsof ik je jaren kende! Wat was ik onwijs blij met jou en nog steeds! 


We blijven je volgen en wie weet kunnen we nog eens samen sushi eten!

Liefs,

Mariëlle & Stanley

Judith & Kaj

Wij hebben Noortje in onze harten gesloten!

Bij onze kennismaking voelde het goed en de klik was er. Alles klopte aan de ceremonie. Noortje is een enthousiaste, perfectionistische lieverd, die alles tot in de detail uitwerkt. Onderling is er veel contact geweest om de perfecte ceremonie te creëren. Ook onze familie en kids zijn hierin betrokken. 

Een lach, een traan, alles kwam aan bod tijdens de ceremonie. Onze gasten spraken vol lof over haar na afloop.

Noortje, je bent een topper en wij zijn stiekem van je gaan houden. 

Van ons een dikke 10!

Liefs,

Judith & Kaj

Carina Roemers

Over Noortje kan ik kort zijn: ze is een heerlijk mens!

 

Noortje is direct, je weet wat je aan haar hebt, ze is liefdevol maar weet je ook telkens te verrassen met haar hilarische humor. Van subtiele geintjes tot de meest schunnige grappen, allemaal geen probleem voor deze dame. Ik ben trots dat ik Noortje mocht opleiden tot de trouwambtenaar die ze nu is. Ze gaat er helemaal voor. Ik weet dan ook zeker dat als je Noortje boekt als trouwambtenaar dat het goed komt; ze zal namelijk ook 100% voor jullie gaan. Deze dame gaat het heel ver gaat schoppen, dus mocht je haar willen boeken en is ze al bezet? Bel mij dan 😉

Lieve groet,

Carina

Elsbeth

Ik ken Noortje al ruim 20 jaar en ik heb haar leren kennen als een “sucker for love”.

 

Ontzettend romantisch en houdt van “mooi”. Noortje is ultiem gelukkig als alles klopt. Tot in detail. Dat zie je in hoe het bij haar thuis is. De inrichting van haar huis en de sfeer die ze hiermee creëert. Alles is een beleving. De zorg en aandacht die ze besteed aan bijvoorbeeld het uitzoeken van een bos bloemen of het juiste muzieklijstje.

 

Daarnaast is Noortje iemand die voelt en begrijpt “to the next level”. Ze ademt liefde. Met Noortje heb ik de mooiste gesprekken over het leven en dat voelt heel rijk. Daarbij komen we altijd weer tot de conclusie dat er al zoveel is. Geluk zit ’m vooral ook in het kleine.

 

Met Noortje als professional krijg je iemand die het huwelijk meer dan serieus neemt en daar een van de belangrijkste momenten van je leven van weet te maken. En dat is het immers ook. Iemand die gevoel kan vertalen naar woorden – en dat “spot on”. Daarnaast maakt haar oog voor detail dat alles meer dan klopt.

It’s gonna be magic!

Liefs,

Elsbeth

JA ik wil!

Wat leuk dat jullie meer informatie willen!

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op.

* Bij het verzenden van deze gegevens gegevens geven jullie toestemming voor 
het gebruik hiervan en gaan jullie akkoord met de Privacyverklaring