Trouwen

Trouwen kent vandaag de dag geen beperkingen. Wie jullie het JA-woord mag vragen dus ook niet.
Laat mij jullie Trouwambtenaar zijn die met liefde met jullie meedenkt in alle mogelijkheden!

Een ceremonie op oudejaarsavond met een JA-woord om klokslag 00.00 uur. In een pittoresk kasteel. Op het strand óf middenin het bos. Het kan allemaal.


Steeds meer bruidsparen kiezen er voor om naar hun  gevoel te luisteren
en niet naar ‘hoe het ‘heurt’.
 Zo ontstaan de mooiste en meest dierbare herinneringen!

Sabka Films & Photography
Hoe willen jullie je JA-woord herinneren?

Jullie zijn het erover eens. Het JA-woord is hét belangrijkste moment van de dag!

Daar waar het feest al begint en niet pas op de dansvloer. Jullie verlangen naar een ceremonie die écht over jullie liefde voor elkaar gaat. En niet bang hoeft te zijn voor een tenenkrommend, saai verhaal vol feiten en de historie over het pand.

 

Kies je voor een ceremonie van Liefste Woord Weddings dan beloof ik jou!

Wat ik niet kan beloven:

Hoe ik dit allemaal waar ga maken?

Let’s meet en ik vertel jullie er vol passie alles over!

Een Liefste Woord ceremonie?

De Mogelijkheden

Burgerlijk Huwelijk

Willen jullie graag op de trouwlocatie van jullie gemeente trouwen, maar met een door jullie zelf uitgekozen trouwambtenaar? In de meeste gevallen kan dat! De gemeente dient mij dan aan te stellen als BABS voor een dag. Vaak brengen zij hier kosten voor in rekening, bovenop de reguliere gemeentelijke leges.

 

Wist je dat de meeste bruidsparen die een zelfstandig trouwambtenaar kiezen, kiezen voor het ceremonieel huwelijk? Een geweldige optie met interessante voordelen!

Ceremonieel huwelijk

Of nog beter; Trouwen voor de wetten der Liefde!

Misschien hebben jullie die unieke trouwlocatie in je hoofd, die geen officiële
trouwlocatie is. Of willen jullie op een tijdstip trouwen waarop dat normaal gesproken niet kan. Hier is een simpele oplossing voor; het ceremonieel huwelijk. Het burgerlijk huwelijk sluit je bij de gemeente, bijvoorbeeld gratis op maandagochtend of op een andere dag aan het loket. Hierdoor hebben jullie alle vrijheid om te trouwen op jullie eigen favoriete tijd en locatie met alle vrienden en familie erbij. Geen beperkingen. Het huwelijk bij de gemeente is rechtsgeldig, de ceremonie op jullie echte trouwdag is dat niet, maar dat hoeven we niemand te vertellen.

 

De omstandigheden van een ceremonieel huwelijk zijn vaak fantastisch en daarom
kiezen steeds meer bruidsparen voor deze optie. Willen jullie trouwen in het
bos, op een boot, een landgoed of op het strand? Alles kan!

 

Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden én voordelen van het ceremonieel huwelijk voor jullie op een rijtje te zetten.

Sabka Films & Photography
Sabka Films & Photography
Herbelofte

Liefde begint in het hoofd en eindigt in het hart.

Laat mij jullie hoofd en hart omzetten in woorden

Ik hoor het regelmatig. “Konden we nog maar een keer…Als we hadden geweten wat er allemaal mogelijk is dan zouden we het graag nog een keer over willen doen”. Dat kan!! Waarom niet?

 

Spreek opnieuw de belofte uit tijdens een sfeervolle ceremonie tijdens jullie 10, 15, 25 of 40 jarig huwelijksfeest. Of gewoon omdat jullie zin hebben in een Vier de Liefde Feest!

 

Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden voor jullie op een rijtje te zetten.

Trouwen in het buitenland

Daar zeg ik graag “JA ik wil” tegen!


Jullie favoriete vakantiebestemming, tussen de bergen in Oostenrijk, intiem op een château in Italië met uitzicht over de wijngaarden. Ik snap jullie volkomen!

Om op die voor jullie bijzondere locatie het huwelijk te voltrekken wordt er veelal ceremonieel getrouwd. Mijn beloften en werkwijze blijft hetzelfde, enkel de tijd- en kilometerprijs zal anders zijn. Hierover maken we samen aparte afspraken.

Storybook Weddings
Storybook Weddings
Investering

Natuurlijk wil je weten wat een ceremonie van Liefste Woord Weddings kost voordat je wilt kennismaken. Het allerliefste vertel ik je dit persoonlijk. Simpel met als reden dat ik jullie wil laten voelen wat het is dat ik jullie beloof en hoe ik deze belofte waar ga maken.

Mijn belofte hoe dat we samen van de reis naar jullie mooiste dag toe al een belevenis maken. Waar ik jullie al vele ‘Oh ja’ momentjes laat beleven en je kriebels in je buik voelt.

Niet alleen jullie, maar het liefst ook jullie dierbaarste familie en vrienden neem ik graag mee op reis. Als mijn ‘Partners in Crime’ laat ik ze meegenieten van alle voorpret.

Voor dit alles is tijd nodig. Hoeveel tijd? Daar zit geen grens aan. Alleen goed is goed genoeg en ik ga door tot ik het gevoel heb dat ik jullie verwachtingen waar kan maken. Ik krijg immers geen tweede kans. De kosten van een Liefste Woord ceremonie bedragen € 1595,- euro. Exclusief kilometerprijs à 0,50 euro per km en eventuele gemeentelijke leges.


Leuk dat je er nog steeds bent!
Ik hoop dat dit betekent dat ik je heb mogen inspireren en ‘iets’ begint te kriebelen.


Klik hier om een vrijblijvende kennismaking in te plannen zodat ik jullie mijn beloftes kan laten voelen.

Liefs Noortje
JA ik wil!

Wat leuk dat jullie meer informatie willen!

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op.

* Bij het verzenden van deze gegevens gegevens geven jullie toestemming voor 
het gebruik hiervan en gaan jullie akkoord met de Privacyverklaring