Who’s that girl?

13 september 2019

 

Dé grote dag van een van mijn dierbaarste vriendinnen en ik mag haar getuige zijn. Na de huwelijksceremonie zet ik vol trots mijn handtekening onderaan de huwelijksakte.
Tijdens het diner sta ik met gezonde spanning op, hef het glas en vraag de aandacht van het gezelschap. Het moment van mijn speech is daar en het bruidspaar lijkt verrast. De reacties zijn hartverwarmend en zelfs de bruidegom weet het niet droog te houden. Wow, wat een cadeau om ze dit te kunnen geven!

 

Dit was het begin van mijn reis naar zelfstandig Trouwambtenaar.
Benieuwd naar het hele verhaal? Lees dan snel mijn blog!

Kelly van Rooijen Fotografie
Hi! Ik ben Noortje!

Het gezicht achter Liefste Woord Weddings en zelfstandig Trouwambtenaar & Ceremoniespreker. 

  • Sucker-for-love
  • #4 van 5 dochters
  • Een dag geen chocolade, is een dag niet geleefd
  • Truffel, the more the better!
  • Getrouwd met mijn jeugdliefde
  • Moeder van 2 (B)Engeltjes
  • Woon in een pittoresk dorpje in de Betuwe

Hoe mijn vriendinnen mij zouden omschrijven? Ik vrees dat ze zeggen prettig gestoord, hart op de tong maar ook oprecht geïnteresseerd en sociaal.

Als klein meisje speelde ik graag met poppen en barbies en hield ik al van ‘mooi’. In de breedste zin van het woord. Vandaag de dag uit zich dat niet meer in het spelen met poppen en barbies maar vooral in mooie herinneringen maken, genieten van mooie spullen en waardevolle mensen om me heen.

Ja, mijn hart gaat sneller gaat kloppen van een Pinterest Perfect Wedding. En Nee, dat zit voor mij niet in de waarde van geld maar in de totale beleving. Ik was het dan ook die op 23-jarige leeftijd gekscherend tegen mijn man zei “Als wij nooit gaan trouwen, dan verpest je mijn leven”. Neem dit met een flinke korrel zout maar de boodschap was duidelijk. Op 19 juni 2009 was daar onze grote dag!

In de aanloop naar onze trouwdag werd voor mij steeds duidelijker. ‘Mooi’ zit niet in de grootte van de diamant van mijn trouwring of de lengte van mijn sleep. Dat wij elkaar het JA-woord geven, met hen om ons heen waar we het meest van houden en als man en vrouw verder door het leven gaan. Dáár zit de essentie. Niet in die prachtige locatie, trouwjurk of ring. Ik wil niets liever dan zeggen dat ik de ‘vrouw van’ ben en draag nog elke dag mijn trouwring met heel veel trots. Dat die ook nog eens mooi blingt ,daar geniet ik ook van!

Heb je het gevoel dat ik wel eens die persoon kan zijn die jullie het JA-woord mag vragen?

Neem dan contact met me op!

 

Ik vertel je graag alles over hoe we van jullie JA-woord een feest gaan maken!

Liefs Noortje
JA ik wil!

Wat leuk dat jullie meer informatie willen!

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op.

* Bij het verzenden van deze gegevens gegevens geven jullie toestemming voor 
het gebruik hiervan en gaan jullie akkoord met de Privacyverklaring