ALS IK 1 DING ANDERS KON DOEN

Geloof me… Ik heb genoten van iedere minuut van mijn trouwdag. Alweer 12 jaar geleden!! Je zou het misschien niet zeggen met de looks van een eeuwig 29 jarige ;-)
Met liefde geschreven door Noortje

Met liefde geschreven door Noortje

Ceremoniespreker & zelfstandig Trouwambtenaar

In mijn eerdere blog zei ik het al. F*CK HOE HET HEURT. En dat meen ik oprecht! Toen ik mijn bruiloft 12 jaar geleden plande was ik hier vooral mee bezig en liet me beïnvloeden door anderen in mijn omgeving die trouwde. Want wat zouden anderen er toch van vinden dat ik bijvoorbeeld een dresscode heel leuk vind. Maar ik durfde het niet…. Wilde anderen niks opleggen, zich ongemakkelijk laten voelen, etc. GEMISTE KANS!!
Maar wat zou ik dan kiezen?

……een professionele Videograaf. Ik had graag mijn budget anders verdeeld als ik het over kon doen.

Waarom?

Op 10 jarige leeftijd ben ik mijn vader geheel plotseling en op tragische wijze verloren. Geen afscheid. Mijn kleine handje in de zijne…. Ook niet na zijn overlijden. Er is geen bewegend beeld van hem. Ik zou ALLES opgeven om dat te hebben. Om te kijken naar zijn manier van bewegen, zijn blik als hij naar me kijkt, zijn stem, zijn lach. Wij samen… Mijn dochter en zoon laten zien en horen wie Opa Henk is. Hij die zij nooit zullen kennen.

 

Zoooo…..nu heb ik chocolade nodig!

Zonder ondankbaar over te komen
Er zijn nog andere dingen die ik vandaag de dag anders zou doen. Ik was 23 toen ik ten huwelijk werd gevraagd. En ondanks dat ik mezelf destijds al heel wijs vond, maken alle ervaringen door de jaren heen dat ik steeds beter weet wie ik ben. Wat ik wil en mij het meest gelukkig maakt.
Een vraag voor jou.

Zou je het fijn vinden als ik elke week 1 ding deel wat ik anders had willen doen en vooral waarom? Laat het me weten!

Liefs Noortje
Meer blogs
JA ik wil!

Wat leuk dat jullie meer informatie willen!

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op.

* Bij het verzenden van deze gegevens gegevens geven jullie toestemming voor 
het gebruik hiervan en gaan jullie akkoord met de Privacyverklaring