Mijn weg naar geluk

Misschien herken je het ook wel. Je gaat iedere dag trouw naar je werk. Doet netjes wat er van je verwacht wordt maar er mist ‘iets’. Maar wat?
Met liefde geschreven door Noortje

Met liefde geschreven door Noortje

Ceremoniespreker & zelfstandig Trouwambtenaar

Die vraag stel ik mezelf al langere tijd. Wordt het niets eens tijd dat ik écht werk ga maken van mijn dromen? Maar wat is mijn droom, wat maakt mij nou écht gelukkig? Wanneer sta ik in mijn kracht en krijg ik keer op keer die energieboost waar ik zó naar verlang? Eén ding weet ik wel! Ik wil een prachtige beleving verzorgen en een ander daarmee een warme herinnering voor het leven cadeau geven. Dat geeft mij dat geluksgevoel en die energieboost die ik mezelf ook zo toewens.
13 september 2019
Dé grote dag van een van mijn dierbaarste vriendinnen en ik mag haar getuige zijn. Na de huwelijksceremonie zet ik vol trots mijn handtekening onderaan de huwelijksakte. Tijdens het diner sta ik met gezonde spanning op, hef mijn glas en vraag de aandacht van het gezelschap. Het moment van mijn speech is daar en het bruidspaar lijkt verrast. De reacties zijn hartverwarmend en zelfs de bruidegom weet het niet droog te houden. Wow, wat een cadeau om ze dit te kunnen geven!
Als sucker-for-love mis ik natuurlijk geen enkele aflevering van ‘Married at first sight’. Zo ook kort na de bruiloft van mijn beste vriendin niet. Mijn man en ik zitten samen op de bank. Ineens kijkt hij me indringend aan en zegt “Dat ben jij!”. Ik hoef niet te vragen wat hij bedoelt en zeg direct volmondig JA!
Het eerste zaadje is geplant

Na veel goede gesprekken met mezelf, mijn omgeving en zelfs ook mijn werkgever ben ik eruit. Het vak van Trouwambtenaar is mij op het lijf geschreven! Eenmaal uitgesproken volgt er zoveel herkenning vanuit mijn omgeving. Dat is voor mij de bevestiging. Dit is mijn pad die wil ik volgen! Maar hoe?

 

Ik neem dit serieus. Zo serieus dat ik zelfs mijn baan heb opgezegd. Nee, niet zomaar natuurlijk. Ik kom namelijk in contact met Carina Roemers. Als veelgevraagd Trouwambtenaar en succesvol ondernemer staat zij aan de vooravond van het oprichten van haar eigen Academy. Haar driedaagse Business Bootcamp voor Trouwambtenaren is mij op het lijf geschreven. Naast het vak van Trouwambtenaar krijg ik in drie dagen ook alle tools aangeleerd die nodig zijn om succesvol ondernemer te worden. Dit is mijn Hoe!

Life-changing
De driedaagse Business Bootcamp ga ik nooit meer vergeten! Van sprekerstraining, sales, mindset, pitchen en nog veel meer. Een ervaring die niemand mij ooit meer afpakt. Ik kan er nog een hele blog aan wijden. Misschien doe ik dat ook nog…. Mijn rugzak is gevuld met zoveel mogelijk kennis en kunde.
Tijd voor de volgende stap!
Sinds 18 januari 2021 is Liefste Woord Weddings dan een feit. Nu is het Doen, Durven, Beleven én Geven! Geven aan mijn bruidsparen maar ook aan mezelf. Niet alleen zij verdienen die prachtige herinnering voor het leven, ik ook!
Liefs Noortje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer blogs
JA ik wil!

Wat leuk dat jullie meer informatie willen!

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op.

* Bij het verzenden van deze gegevens gegevens geven jullie toestemming voor 
het gebruik hiervan en gaan jullie akkoord met de Privacyverklaring