DIT GAAT GOED, DIT GAAT LEKKER

11 september 2021. Dé grote dag van Judith & Kaj. Mijn derde ceremonie sinds ik ben gestart met Liefste Woord Weddings. Tijdens de ceremonie merk ik: Dit gaat lekker!
Met liefde geschreven door Noortje

Met liefde geschreven door Noortje

Ceremoniespreker & zelfstandig Trouwambtenaar

Het bruidspaar vermaakt zich. Met een lach én een traan. Owkay, wel meerdere traantjes. Vooral van de bruidegom. Hem kennende had ik stiekem eigenlijk ook niet anders verwacht. En aan de reactie en interactie met hun gasten te merken, vermaken zij zich ook goed!

 

DIT IS WAT ZE BEDOELEN

Ik voel kriebels van geluk in mijn buik. Tranen prikken achter mijn ogen, nog voordat ik zeg wat ik wil gaan zeggen. Ik probeer ze weg te slikken. Ik weet wat komen gaat en kan inmiddels wel voorspellen hoe dat ze gaan reageren.

 

EN DAN KOMT HET

Een berichtje van de fotograaf “De foto’s zijn af! Er zitten ook echt hele leuke van jou tussen”.
Nou…zo nieuwsgierig als ik ben open ik mijn mail en als een razende klik ik op de link naar de foto’s.
Ik bekijk de eerste foto’s. Klik verder en kom aan bij die van de ceremonie.

 

Ik zie de vader van de bruid met een trotse grijns van oor tot oor. De bruidegom die zijn tranen wegveegt met zijn stropdas. De bruid die straalt van liefde. De kinderen van het bruidspaar die hun tranen de vrije loop laten. De broer van de bruidegom die schuldbewust met een hand voor zijn ogen hardop lacht. Wauw….

 

DIT ZAG IK EVEN NIET AANKOMEN

Weer voel ik dat gevoel van genieten. Maar ook van trots. De tranen prikken weer achter mijn ogen. Voor het allereerst zie ik op beeld wat mijn woorden teweeg brengen. 

Hier doe ik het voor!!

Dankjewel lieve Judith & Kaj. En dankjewel Miranda van @studiokijk voor de prachtige foto’s. Ook voor mij zijn ze erg dierbaar.

 

Liefs Noortje

Meer blogs
JA ik wil!

Wat leuk dat jullie meer informatie willen!

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op.

* Bij het verzenden van deze gegevens gegevens geven jullie toestemming voor 
het gebruik hiervan en gaan jullie akkoord met de Privacyverklaring